שף אלון יוסף

מצרכים ל-5 מנות:
250 גרם רוסט סלמון / רוסט טונה חתוך לרצועות
10 ביצים
300 גרם עגבניות בשלות קוביות
150 גרם בצל קוביות
150 גרם פלפל אדום קלוי חתוך לרצועות
1 פלפל שאטה טרי קצוץ
3 שיני שום כתוש
שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. מחממים שמן במחבת ומאדים את הבצל, מוסיפים שום ומערבבים היטב.
2. מוסיפים עגבניות ומבשלים יחד כ-5 דקות או עד לריכוך העגבניות.
3. מוסיפים פלפל שאטה ופלפל אדום רצועות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים יחד עוד 2 דקות.
4. מוסיפים את רצועות הרוסט סלמון / רוסט טונה ואת הביצים ומבשלים יחד כ- 5 דקות או עד לקרישת הביצים למידה הרצויה (מומלץ מידת מדיום כדי שהצהוב ישאר מעט נוזלי)

בתאבון!