סתיו צרפתי

מרכיבים:

1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 חציל קטן חתוך לקוביות
4 ביצים
מטבוחה של "מעדני מיקי" 400 גרם
1 מלח ופלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
שמן זית

אופן ההכנה:

  • מטגנים את הבצל הקצוץ והשום במחבת כבדה ב- 2כפות שמן זית עד הזהבה
  • מוסיפים את קוביות החציל ומטגנים כ- 5דקות
  • מוסיפים קופסה שלמה של מטבוחה ומתבלים בכפית מלח וחצי כפית פלפל שחור, כף פפריקה
  • מתוקה וכף פפריקה חריפה ומבשלים במשך 5דקות נוספות שוברים בעדינות את הביצים לתוך הרוטב, מתבלים במעט מלח ופלפל, מכסים את המחבת ומבשלים עד למידת העשייה האהובה עליכם