סתיו צרפתי
מרכיבים:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 חציל קטן חתוך לקוביות
4 ביצים
מטבוחה של "מעדני מיקי" 400 גרם
1 מלח ופלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
שמן זית
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל הקצוץ והשום במחבת כבדה ב- 2כפות שמן זית עד הזהבה
- מוסיפים את קוביות החציל ומטגנים כ- 5דקות
- מוסיפים קופסה שלמה של מטבוחה ומתבלים בכפית מלח וחצי כפית פלפל שחור, כף פפריקה
- מתוקה וכף פפריקה חריפה ומבשלים במשך 5דקות נוספות שוברים בעדינות את הביצים לתוך הרוטב, מתבלים במעט מלח ופלפל, מכסים את המחבת ומבשלים עד למידת העשייה האהובה עליכם