שף אלון יוסף

מצרכים ל- 5 מנות:
250 גרם קוביות רוסט סלמון / רוסט טונה
200 גרם קוביות פלפל אדום קלוי (רצוי מקולף)
50 גרם קוביות לימון כבוש
100 גרם עלי בייבי
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל לפי הטעם
5 כוסות הגשה מזכוכית

אופן ההכנה:
1. בכוס הגשה או בכוס מרטיני מניחים עלי בייבי מתובלים קלות בשמן זית ותבלינים.
2. מערבבים יחד את קוביות הרוסט עם קוביות הפלפל הקלוי והלימון הכבוש, מתבלים בשמן זית ותבלינים ומניחים ערימה יפה במרכז הכוס.
מתאבן טעים מאוד ומתאים לאירוח
הערה: ניתן להכין גם כסלט כמנה ראשונה.

בתאבון!