פנינה פסטר

רכיבים:

6-8 שוקי עוף
1 בצל חתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
גזר גדול חתוך לקוביות
סלט סלק אדום של "מעדני מיקי" 400גרם
פלפל חריף של "מעדני מיקי" 50גרם
שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  • מחממים סיר ומטגנים קלות את הבצל עד להזהבה
  • מוסיפים את שורשי הסלרי, הפטרוזיליה והגזר
  • כשהשורשים מעט מתרככים מוסיפים את סלט הסלק ואחריו את הפלפל החריף ומטגנים מעט
  • מוסיפים את שוקי העוף ומתבלים
  • מכסים ומבשלים עד ריכוך