שף אלון יוסף

מצרכים ל- 5 מנות:
500 גרם רוסט סלמון / רוסט טונה חתוך לרצועות
1,250 גרם פסטה מבושלת מכל סוג
500 גרם ירקות אנט פסטי קלויים – פלפל, חציל, זוקיני, בצל סגול
שמן לטיגון
3 שיני שום קצוץ
50 גרם עגבניות מיובשות בשמן
מלח ופלפל לפי הטעם
טימין לקישוט והוספת ניחוח

אופן ההכנה:
1. מחממים שמן במחבת ומוסיפים שום כתוש ועגבניות מיובשות.
2. מוסיפים פסטה וממתבלים היטב.
3. מוסיפים ירקות אנטי פסטי ומערבבים בזהירות לשמירת שלימות הירקות.
4. בנפרד מטגנים קלות את רצועות רוסט סלמון / רוסט טונה ומוסיפים לפסטה.
5. מערבבים יחד ומגישים עם טימין טרי.

בתאבון!