ירון שניידר

מרכיבים:

אריזת פילה נסיכת הנילוס של "מעדני מיקי"
2 כפות אריסה טוניסאית של "מעדני מיקי"
3 כפות שום כתוש של "מעדני מיקי"
כוסברה
לימון כבוש
פלפל יבש
1/2 שמן זית
1/2 שמן חמניות
1 כפית כורכום
מלח אטלנטי

אופן ההכנה:

 

 

  • מערבבים שום כתוש, אריסה, פפריקה, כורכום, מלח ושמן לתערובת
  • טובלים את פרוסות הדג בתערובת
  • שמים בסיר כוסברה פלפלים ולימון כבוש מסדרים את פרוסות הדג ומפזרים מעל חופן כוסברה נוסף
  • מוסיפים את כל תערובת התבלינים לסיר
  • מוסיפים לסיר כוס מים ומבשלים עשרים דקות כשהסיר מכוסה
  • מסירים את המכסה, מבשלים עד לאידוי המים, מתקנים תיבול ומגישים