מיכל אנגלנדר

מרכיבים:

6 פילטים של נסיכת הנילוס בואקום של ״מעדני מיקי״
2-3 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס״מ
2 גזרים חתוכים לעיגולים
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
5 שיני שום פרוסות
1 כוס כוסברה
2 כפות פפריקה מתוקה / חריפה (לאמיצים שבינינו)
4-5 פלפלים חריפים ״מעדני מיקי״
1/3 כוס שמן
מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

 

  • משרים את חתיכות הדג לחצי שעה במיץ לימון ומלח, ולאחר מכן – שוטפים היטב
  • מסדרים בסיר שטוח ורחב תפוחי אדמה, גזר, פלפל אדום, שום ופלפל חריף של ״מעדני מיקי״. מעל הכל מניחים את פילה דג הנסיכה
  • מערבבים פפריקה עם שמן ומפזרים מעל
  • מפזרים מעל את הכוסברה
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 40 דקות נוספות
    בודקים ומתקנים תיבול במידת הצורך