מריה שמיס

מרכיבים:

300 גרם כבד בקר חתוך לפרוסות דקות
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס או פלפל קאיין
1 כפית מלח
2 כפיות כוסברה קצוצה דק
2 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית
1 כף חומץ לבן או מיץ לימון
להגשה: קוביות חציל בטחינה "מעדני מיקי"

אופן ההכנה:

  • יוצרים תערובות מהתבלינים, הכוסברה הקצוצה והשום
  • טובלים את הכבד בתערובת ומיד אחרי מצפים בקמח מצה
  • מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הכבדים משני הצדדים עד שנהיה פריך
  • מגישים עם קוביות חציל בטחינה של "מעדני מיקי