הבשלנית בריג’יט שופן

 

מרכיבים:

אריזת נסיכת הנילוס של "מעדני מיקי"
2 לימונים
1 גמבה אדומה
4-5 כפות שמן קנולה
1 כף אריסה של "מעדני מיקי"
2 כפות שום כתוש של "מעדני מיקי"
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
1 כף כמון
1 כף קימל
מלח

אופן ההכנה:

  • משרים את הדג במלח ומיץ מלימון סחוט אחד בקערה רחבה למשך חצי שעה
  • מחממים על אש קטנה את השמן בסיר רחב
  • קוצצים או מגרדים את הגמבה האדומה, ומוסיפים לסיר
  • מוסיפים את התיבול: אריסה, שום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, כמון, קימל (לכתוש את הקימל קלות באמצעות מכתש ועלי), מלח ומיץ מלימון סחוט אחד
  • מניחים את הדג על הרוטב, ומבשלים כ- 20 דקות על אש קטנה