מיכל מעוז נחום, בעלת הבלוג ”בלבוסטה"

מרכיבים:

400 גרם טונה מעושנת של "מעדני מיקי" מופרדת ומפוררת במזלג
1 בצל סגול גדול ומגורר
3 ביצים
1/3 כוס קמח מצה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל החומרים בקערה עד להיווצרות תערובת אחידה
  • מחממים שמן קנולה במחבת רחבה בגובה 1 ס"מ
    מטגנים קציצה קטנטנה ל- 1-2 דקות בכל צד, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
  • מרטיבים את הידיים וצרים קציצות בקוטר 6-7 ס"מ, בצורת המבורגר קטן ומטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג
  • שדרוגים ותוספות לתערובת הקציצות:
    סחוג אדום או כף אריסה טוניסאית של "מעדני מיקי"