סוזי סיסו סולומון

מרכיבים:

אריזת פילה נסיכת הנילוס של "מעדני מיקי"
2 פלפלים אדומים
2 עגבניות
1 לימון
5 שיני שום
2 בצלים סגולים
קופסת טחינה אסלי 400 גרם של "מעדני מיקי"
חופן צנוברים
שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • חותכים פרוסות את כל הירקות ומניחים בתבנית גדולה דיה שאליה יכנס גם הדג
  • מתבלים במלח ופלפל ובוזקים מעט שמן זית מעל הכל
  • אופים בתנור אשר חומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות
  • מוציאים את התבנית עם הירקות מהתנור מניחים את הדג על גבי הירקות, מתבלים במלח ופלפל
    ויוצקים מעל את הטחינה כך שהיא תכסה את הדג
  • מפזרים את הצנוברים מעל הטחינה ומחזירים לתנור ל- 30 דקות