אודות

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מתכונים ועדכונים

קצת עלינו

מפעל המזון "מעדני מיקי" נוסד בשנת 1939 ע"י האחים מיקי ואימרי קאופטייל.
כיום ממשיך הדור השני את מסורת רבת השנים. כבעלים ומנכ"לים משותפים מכהנים ילדיו של מיקי, משה וארי קאופטייל, ואט אט מתחילים גם הדור השלישי לקחת חלק בפועלה של החברה.
במפעל מייצרים מגוון רחב של סלטים, סלטי דגים, מוצרי דגים מעושנים, כבושים, מלוחים וסלמון מעושן. כל זאת בניסיון רב ועל פי מסורת רבת שנים. בנוסף, משקיעה החברה משאבים רבים בחדשנות וטכנולוגיה, ואף לאחרונה לאחר פיתוח ממושך השיקה לראשונה בישראל, נקניקי דגים.
"מעדני מיקי" משווקים בישראל ומייצאים ברמה גבוהה העומדת בכל תקני הייצור האירופאיים ומחזיקים בתקן HACCP וב-ISO 9001:2008. כמו כן, קיבל המפעל את אישור המחלקה הווטרינרית של הצבא האמריקאי ובכלל זה עמידה בתנאי ה- FDA. "מעדני מיקי" מייצאים לאירופה, ארה"ב, קנדה, הונג קונג וכו'.
מרבית המוצרים כשרים לימות השנה הרגילים בהשגחת הרב לנדא, רב אב"ד בני ברק, בפסח המוצרים כשרים בהשגחת בד"צ בית יוסף וכל מוצרי הסלטים כשרים בהשגחת הרבנות הראשית ראשל"צ. מוצרי הדגים כשרים כולם בהשגחת הרבנות הראשית מטה יהודה וחלקם כשרים בהשגחת הרב רובין.
לחברה שני אתרים, הראשון ממוקם באזור התעשייה החדש בראשל"צ, ומשמש הן כמפעל לייצור הסלטים והן כמטה החברה. האתר השני ממוקם באזור התעשייה הר טוב הסמוך לבית שמש ובו מייצרים את מוצרי הדגים. בשני האתרים ציוד חדיש ברמה טכנולוגית גבוהה, בקרת איכות מקצועית ומערכת תפעול מתקדמת.

"מעדני מיקי" הינה חברה משפחתית ומקפידה לשמר זאת. שכן, רבים מהעובדים מלווים את החברה שנים רבות ואף ילדיהם משתלבים בחברה. סה"כ "מעדני מיקי" כיום מונה כ- 350 עובדים.

המוצרים משווקים ע"י רשת הפצה של החברה המונה למעלה מ- 75 מפיצים במשאיות מקוררות ומבודדות להבטחת אספקת מוצרים טריים ביום הייצור, עם שרות אישי לכל לקוח ולקוח.
במפעל קיימת מחלקת טכנולוגיה הכוללת טכנולוג ראשי, טכנולוג פיתוח, טכנולוג ייצור, מנהל אבטחת איכות ומעבדה. כל זאת למטרות פיקוח ובקרת איכות המוצרים, בנוסף ישנו פיקוח חיצוני של וטרינר צמוד מטעם האגודה לבריאות הציבור.
"מעדני מיקי" משווקת את מוצריה למגוון רחב של לקוחות הן בשוק הקמעונאי והן בשוק המוסדי.

מה חדש אצלנו במעדני מיקי

רוסט טונה / רוסט סלמון בפלפל, אנטי פסטי ולימון כבוש

ספטמבר 27, 2016

שף אלון יוסף מצרכים ל- 5 מנות: 250 גרם קוביות רוסט סלמון / רוסט טונה 200 גרם קוביות פלפל אדום קלוי (רצוי מקולף) 50 גרם קוביות לימון כבוש 100 גרם עלי בייבי שמן זית כתית מעולה מלח ופלפל לפי הטעם 5 כוסות הגשה מזכוכית אופן ההכנה: 1. בכוס ...

פסטה אנטי פסטי ורוסט טונה / רוסט סלמון בשמן זית

ספטמבר 27, 2016

שף אלון יוסף מצרכים ל- 5 מנות: 500 גרם רוסט סלמון / רוסט טונה חתוך לרצועות 1,250 גרם פסטה מבושלת מכל סוג 500 גרם ירקות אנט פסטי קלויים – פלפל, חציל, זוקיני, בצל סגול שמן לטיגון 3 שיני שום קצוץ 50 גרם עגבניות מיובשות בשמן מלח ...

אומלט עסיסי עם רוסט סלמון / רוסט טונה ובצל ירוק

ספטמבר 27, 2016

שף אלון יוסף מצרכים ל-5 מנות: 250 גרם רוסט סלמון / רוסט טונה חתוך לרצועות 10 ביצים 3 בצלים ירוקים קצוצים שמן לטיגון מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל המצרכים יחד מלבד השמן 2. מחממים שמן במחבת, יוצקים מבלילת הביצים ומטגנים ...

שקשוקה פיקנטית עם רוסט סלמון / טונה

ספטמבר 27, 2016

שף אלון יוסף מצרכים ל-5 מנות: 250 גרם רוסט סלמון / רוסט טונה חתוך לרצועות 10 ביצים 300 גרם עגבניות בשלות קוביות 150 גרם בצל קוביות 150 גרם פלפל אדום קלוי חתוך לרצועות 1 פלפל שאטה טרי קצוץ 3 שיני שום כתוש שמן לטיגון מלח ופלפל לפי הטעם ...

עוף שלם עם ירקות בתנור

ספטמבר 21, 2016

עדי דבי מרכיבים: 1 עוף שלם נקי 4 תפוחי אדמה 1 בצל 1 פלפל אדום 1 גזר 2 כפות שום כתוש של "מעדני מיקי" מלח ,פלפל שחור רוטב צילי מתוק דבש/סילאן (לתיבול) אופן ההכנה: מערבבים יחד חצי אריזה של שום כתוש, רוטב צ'ילי, דבש, מלח ופלפל ...

כתף טלה

ספטמבר 21, 2016

ציפי חן מרכיבים: שוק טלה עם עצם (בערך 2 ק"ג) 200 מ"ל שמן זית 1 כף שטוחה של מלח דק 2 יחידות כרישה 3 יחידות גזר 2 ראש סלרי 2 יחידות בצל לבן 1/2 ליטר יין אדום 50 גרם רסק עגבניות 2 ענפי תימין 2 כפות סוכר טחינה ירוקה וחציל על האש ...

צלי עוף בניחוח הודי וירקות שורש

ספטמבר 21, 2016

מתן שופן כתב, צלם ובעל הבלוג ”טוניס שולחן” מרכיבים: 6-8 שוקיים עוף 1 כף ממרח חזרת של "מעדני מיקי" 1 כף ממרח שום של "מעדני מיקי" 1 כף גראמסאללה 1 כפית דבש מלח ופלפל שחור 2-3 כפות שמן זית 3-4 גבעולי טרגון ירקות שורש: ...

כבד בקר בקראסט

ספטמבר 21, 2016

מריה שמיס מרכיבים: 300 גרם כבד בקר חתוך לפרוסות דקות 2 כפיות פפריקה מתוקה 1 כפית כמון 1/2 כפית פלפל שחור גרוס או פלפל קאיין 1 כפית מלח 2 כפיות כוסברה קצוצה דק 2 שיני שום כתושות 1 כף שמן זית 1 כף חומץ לבן או מיץ לימון להגשה: קוביות חציל ...

קובה כשר לפסח

ספטמבר 21, 2016

אתי ולינעמת-סוכר מרכיבים לבצק: 200 גרם (שקית) קמח מצה 2 כפות שמן 1 ביצה קורט כמון כורכום מלח פלפל שחור 1/2 1 כוסות מים חמים להגשה: טחינה אסלי של "מעדני מיקי"   מרכיבים למילוי: 1 בצל קצוץ 500 גרם בשר טחון פלפל שחור ...

המבורגר עדשים וסלק

ספטמבר 21, 2016

רוני גרוס ”בישול אישי" בישול עד הבית וסדנאות בישול לילדים ומבוגרים מרכיבים: 1 כוס עדשים ירוקות מונבטות 1 בטטה טרייה גדולה קלופה צרור פטרוזיליה 3-4 כפות סלק אדום של "מעדני מיקי" 1 בצל בינוני קלוף 2-3 שיני שום טריות קלופות ...

"סמבוסק" מצה במילוי בשר

ספטמבר 21, 2016

שריתה ארווילי נחום מרכיבים: 20 מצות 3 ביצים טרופות עם חצי כפית מלח שמן לטיגון המצות 4 כפות שמן לטיגון הבשר 1 ק"ג בשר בקר טחון 3 בצלים גדולים קצוצים דק מלח ופלפל שחור לפי הטעם להגשה: חזרת וטחינה אסלי של "מעדני מיקי" אופן ...

צלי עוף ושורשים

ספטמבר 21, 2016

פנינה פסטר רכיבים: 6-8 שוקי עוף 1 בצל חתוך לקוביות 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות גזר גדול חתוך לקוביות סלט סלק אדום של "מעדני מיקי" 400גרם פלפל חריף של "מעדני מיקי" 50גרם שמן לטיגון מלח ...

סינייה בשר וחצילים

ספטמבר 21, 2016

הבשלנית אתי זיו מרכיבים:   חציל בלאדי גדול 4 כפות שמן זית 4 1 בצל גדול 1/2 ק"ג כתף בקר טחון או כבש 1/3 כפית אגוז מוסקט 1/2 כפית פלפל אנגלי 1/2 כוס צנוברים קלויים 6-7 כפות טחינה אסלי של "מעדני מיקי"   אופן ...

בלינצ'ס במילוי סלמון מעושן ברוטב שמנת

ספטמבר 21, 2016

ירון שניידר מרכיבים: 2 ביצים 3/4 כוס חלב 2 כפות קמח תפוחי אדמה קורט מלח למלית: חבילת סלמון נורבגי מעושן של "מעדני מיקי" לרוטב: 2 מיכלים שמנת מתוקה 1 כף שום כתוש של "מעדני מיקי" מלח אגוז מוסקט גבינה מוצרלה מגורדת ...

דג אפוי עם ירקות בשמיכת טחינה

ספטמבר 21, 2016

סוזי סיסו סולומון מרכיבים: אריזת פילה נסיכת הנילוס של "מעדני מיקי" 2 פלפלים אדומים 2 עגבניות 1 לימון 5 שיני שום 2 בצלים סגולים קופסת טחינה אסלי 400 גרם של "מעדני מיקי" חופן צנוברים שמן זית מלח ופלפל אופן ההכנה: ...

נסיכת הנילוס בשום ולימון כבוש

ספטמבר 21, 2016

ירון שניידר מרכיבים: אריזת פילה נסיכת הנילוס של "מעדני מיקי" 2 כפות אריסה טוניסאית של "מעדני מיקי" 3 כפות שום כתוש של "מעדני מיקי" כוסברה לימון כבוש פלפל יבש 1/2 שמן זית 1/2 שמן חמניות 1 כפית כורכום מלח ...

נסיכת הנילוס בפלפלים חריפים

ספטמבר 21, 2016

מיכל אנגלנדר מרכיבים: 6 פילטים של נסיכת הנילוס בואקום של ״מעדני מיקי״ 2-3 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס״מ 2 גזרים חתוכים לעיגולים 1 פלפל אדום חתוך לקוביות 5 שיני שום פרוסות 1 כוס כוסברה 2 כפות פפריקה מתוקה / חריפה (לאמיצים ...

גראטן דגים כבושים

ספטמבר 21, 2016

עמרי פולק בעל הבלוג ”שביתה איטלקית"   מרכיבים: 800 גרם דגים כבושים של "מעדני מיקי" (עדיף הרינג, אפשר גם מטיאס או סרדינים) 5 כפות שמן זית + מעט שמן לשימון התבנית 1 שן שום כתושה 3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה (אפשר להמיר ...

למון צרוב בקראסט תבלינים עם ריזוטו אספרגוס

ספטמבר 21, 2016

אורון אסקיו שף מסעדת פלימרקט בשוק הפשפשים ביפו מרכיבים לפילה סלמון: 180 גרם פילה סלמון של מעדני מיקי (עם עור) פרוס 1 מצה (אפשר להחליף בצנים או בפירורי לחם) 3-4 גבעולי עלי טימין 1 חופן פטרוזיליה 1 חופן כוסברה שמן זית מלח פלפל שחור גרוס ...

תבשיל דג עם טחינה ועגבניות

ספטמבר 21, 2016

יסמין סבג מרכיבים: 1.5 ק"ג דג אמנון או נסיכת הנילוס של "מעדני מיקי" 8 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות 10 שיני שום פרוסות 1 צרור בזיליקום 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף פפריקה חריפה 2 כוסות פול טרי קלוף 4 כפות שמן אגוזים 4 ...

תבשיל פיקנטי של דג ותפוחי אדמה

ספטמבר 21, 2016

רפי זרחי מרכיבים: אריזת נסיכת הנילוס של "מעדני מיקי" 2 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות 3 גזרים חתוכים לפרוסות דקות 1 גמבה אדומה רצועות 1 עגבניה מגורדת 2 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות 7 שיני שום קלופים 1/2 חצי כוס שמן 1 כף שטוחה ...

חריימה

ספטמבר 21, 2016

הבשלנית בריג’יט שופן   מרכיבים: אריזת נסיכת הנילוס של "מעדני מיקי" 2 לימונים 1 גמבה אדומה 4-5 כפות שמן קנולה 1 כף אריסה של "מעדני מיקי" 2 כפות שום כתוש של "מעדני מיקי" 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף פפריקה ...

לחמניות כשרות לפסח

ספטמבר 21, 2016

מיכל מעוז נחום, בעלת הבלוג ”בלבוסטה" מרכיבים: 2 כוסות מים 1/2 כוס שמן 1/2 כפית מלח 2 כפיות סוכר 2 כוסות קמח מצה גרוס דק או עבה (לא משנה) 2/3 כפית אבקת אפיה כשרה לפסח 6 ביצים שדרוגים וקישוטים: שומשום/ קצח/ גרעיני חמניה תוספות ...

המבורגר טונה

ספטמבר 21, 2016

מיכל מעוז נחום, בעלת הבלוג ”בלבוסטה" מרכיבים: 400 גרם טונה מעושנת של "מעדני מיקי" מופרדת ומפוררת במזלג 1 בצל סגול גדול ומגורר 3 ביצים 1/3 כוס קמח מצה 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק 2 שיני שום כתוש מלח ופלפל שמן קנולה לטיגון ...

סלט תפוחי אדמה

ספטמבר 21, 2016

מיכל מעוז נחום, בעלת הבלוג ”בלבוסטה" מרכיבים 3 תפוחי אדמה גדולים 1 חבילת עירית קצוצה (ניתן לגזור את הגבעולים באמצעות מספריים) 1/2 כוס זיתי קלמטה חצויים 1 בצל סגול קטן פרוס לרבעים 2 כפות שמן זית 1 כפית חומץ בלסמי איכותי מלח גס פלפל ...

קציצות עדשים אדומות

ספטמבר 21, 2016

עידית פרי מרכיבים: 3 כוסות עדשים מבושלות (בערך ½ 1כוסות עדשים לפני בישול) 1 שן שום כתושה 1 כפית כמון 1 כפית גרגירי כוסברה טחונים 1/2 כפית פפריקה חריפה 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה קורט מלח 1 ביצה מיץ מלימון אחד 1/2 כפית אבקת אפייה 1/3 כוס ...

אגס בנדיקט

ספטמבר 20, 2016

פאני רבינוביץ’ בעלת הבלוג ”למה את לא מנצלת את הפוטנציאל שלך?” מרכיבים ללביבות תפו"א: 500 גרם תפוחי אדמה (כ- 3תפוחי אדמה) 1/2 כוס פירורי מצה 2 ביצים טימין (או כל עשב תיבול אחר שאוהבים)   מרכיבים לאגס בנדיקט: אריזת סלמון נורבגי ...

סלט סלק, סלרי ותפוחי עץ

ספטמבר 20, 2016

גל אברהמי מרכיבים: סלט סלק אדום של "מעדני מיקי" 400 גרם 5 גבעולי סלרי 2 תפוחי עץ גרנד סמית אגוזי פקאן חמוציות לרוטב: שמן זית ,רוטב בלסמי ודבש   אופן ההכנה: חותכים את גבעולי הסלרי ואת תפוחי העץ לקוביות מעבירים את קופסת ...

שקשוקה חצילים

ספטמבר 20, 2016

סתיו צרפתי מרכיבים: 1 בצל קצוץ 2 שיני שום קצוצות 1 חציל קטן חתוך לקוביות 4 ביצים מטבוחה של "מעדני מיקי" 400 גרם 1 מלח ופלפל שחור 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף פפריקה חריפה שמן זית אופן ההכנה: מטגנים את הבצל הקצוץ והשום במחבת כבדה ב- ...

סלט סרדינים כבושים

ספטמבר 20, 2016

שחר מאור יצירה קולינארית מרכיבים 3 חבילות סרדינים כבושים של "מעדני מיקי" 4 סלקים 8 ארטישוקים "אלה-רומאנה" 1 בקבוק רכז רימונים 1 שקית חסה אייסברג חתוכה 1 ג'ינג'ר טרי אגוזי לוז מולבן מלח דק פלפל שחור גרוס שמן זית מיץ ...

פשטידת מצות וירק

ספטמבר 20, 2016

רינה שאולוב מרכיבים: 4 מצות 4 ביצים טרופות 1 בצל בינוני קצוץ דק 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק 1/2 כוס כוסברה קצוצה דק 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק 1/2 כוס שמן זית לטיגון מלח ופלפל להגשה: סלט איקרה בלקני של "מעדני מיקי" אופן ההכנה: ...

סלט ויניגרטה

ספטמבר 20, 2016

סיון מיכאלי מרכיבים: 3 תפוחי אדמה מבושלים 2 גזרים מבושלים 2 מלפפונים חמוצים שימורי אפונה בלי המים כרוב כבוש פטרוזיליה קצוצה סלט סלק אדום של "מעדני מיקי" 400 גרם שמן זית מלח ופלפל שחור   אופן ההכנה: חותכים את תפוחי האדמה, ...

מרק חצילים ופלפלים קלויים

ספטמבר 19, 2016

מעיין נדיר, יועצת דיגיטל בתחום הקולינרי   מרכיבים: 3 קופסאות סלט חציל רומני של "מעדני מיקי" 250 גרם 1 בצל קצוץ 3 שיני שום חתוכות גס 2 כפות שמן זית 25 גרם חמאה 1/2 כוס יין לבן 1 ליטר חלב מלח, פלפל שחור גרוס 25 מ"ל ...